DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Frigorífics. Guia per a encertar en la compra d’un frigorífic

by | gen. 27, 2021 | Electrodomèstics

Els frigorífics són un dels electrodomèstics més imprescindibles en la nostra llar, ja que és un gran aliat per a la conservació d’aliments i begudes, preservant-los en bon estat i limitant el desenvolupament de microorganismes.

Donada la gran varietat de models disponibles actualment en el mercat és possible que el procés de compra un frigorífic nou arribi a ser confús, sobretot a l’hora de triar el que més et convé. Per aquest motiu, avui t’ajudarem amb una sèrie de recomanacions perquè puguis decidir-te.

 

Frigorífics segons la seva grandària i capacitat

 

Dimensions de l’equip: és important conèixer la grandària del frigorífic per a poder adequar-lo a l’espai que tinguis disponible, sobretot si instal·laràs el frigorífic en un espai amb mesures específiques.

Elecció del model: moltes marques ofereixen l’opció de disposar frigorífic i congelador en un mateix equip. Pots trobar-los amb diferents disposicions. Per exemple, el frigorífic a la porta dreta i el congelador en l’esquerra, o un en la part superior i un altre en la inferior.

Capacitat d’emmagatzematge: estudia l’espai que necessitaràs segons la quantitat de persones del teu nucli familiar, ja que trobaràs models amb diferents capacitats d’emmagatzematge determinades en litres.

Nivell d’eficiència energètica. Verifica el nivell d’eficiència energètica. Per exemple, els frigorífics A+, A++ i A+++, a més d’estalviar energia, solen ser més espaiosos i redueixen el nivell de soroll. En general, són més amigables amb el medi ambient.

 

Triar un frigorífic integrable o de lliure instal·lació?

 

Segons el tipus d’instal·lació, podràs triar entre frigorífics integrables o de lliure instal·lació

  • Frigorífics integrables: ideals per a combinar amb l’espai. Com el seu propi nom indica, poden integrar-se i fins i tot ocultar-se com a part de la decoració de la cuina, ja que la seva finalitat és generar un espai homogeni.
  • Frigorífics de lliure instal·lació: són aquells que s’instal·len de manera individual i independent, ja que no requereixen un espai específic, sinó que se solen instal·lar en llocs convenients, generalment com a elements destacats d’un espai.

 

Assegura’t de considerar totes les recomanacions abans de prendre una decisió. Si tens més dubtes, a Electro Selecció t’assessorem perquè facis una elecció encertada. Visita el nostre espai d’exposició al carrer Bernat Boades, número 56 de Girona.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957