DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Electrodomèstics integrables o de lliure instal·lació?

by | gen. 27, 2020 | Electrodomèstics

Quan comprem un electrodomèstic és fonamental considerar diversos factors com la seva funcionalitat i nivell d’eficàcia, el seu disseny i el tipus d’instal·lació.

Segons el disseny i tipus d’instal·lació, disposem tres tipus d’electrodomèstics: de lliure instal·lació, integrables i emplafonables. Aquesta tipologia es refereix a rentadores, assecadores, frigorífics i rentavaixelles.
 

De lliure instal·lació

 
Els electrodomèstics de lliure instal·lació s’instal·len de forma aïllada o independent en qualsevol espai de la cuina. En general, se situen sota els fogons per a aprofitar l’espai de forma més eficient. També poden situar-se dins d’un armari, encara que el més comú és que quedin a la vista.

Quant a estils i colors hi ha una àmplia varietat, encara que els colors com el blanc o el negre continuen sent una tendència. No obstant això, durant els últims anys també han cobrat protagonisme els acabats en acer inoxidable i cristall. En general, aquest tipus d’electrodomèstics tendeixen a oferir majors prestacions.
 

Integrables

 
Els electrodomèstics integrables es dissenyen per a adaptar-se dins del mobiliari, només en obrir les portes del moble es pot accedir al display. S’utilitzen principalment en cuines de disseny, ja que s’adapten amb facilitat a qualsevol mena de mobiliari, oferint uniformitat i fent que la cuina es vegi sempre neta i ordenada.
 

Emplafonables

 
Els electrodomèstics emplafonables solen confondre’s amb els integrables, ja que en realitat són un punt intermedi entre els tipus esmentats anteriorment. Poden instal·lar-se lliurement en la cuina o situar-se dins d’un panell perquè quedin parcialment coberts. En el cas de les rentadores i rentavaixelles emplafonables, l’única cosa que queda a la vista és el quadre de comandament.

A Electro Selecció trobaràs una gran varietat d’electrodomèstics integrables i de lliure instal·lació com a rentadores, assecadores, microones, frigorífics i rentavaixelles. Contacta amb nosaltres i t’aconsellarem. Segons l’espai o tipus de mobles que tinguis, podràs optar per aquells que millor s’adaptin a les teves necessitats.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957