DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Com triar el millor rentavaixella del mercat?

by | nov. 25, 2020 | Electrodomèstics

Les marques que ofereixen rentavaixelles són molt diverses, hi ha per a tots els gustos, amb diversos preus i models. Per escollir un rentavaixella cal diferenciar, en primer lloc, la seva potència i el nombre o tipus de programes que puguem utilitzar.

Un altre dels criteris importants a l’hora d’escollir un rentavaixella és l’eficiència energètica. Així podràs estalviar litres d’aigua i energia en cada rentada, a més de ser més respectuós amb el medi ambient.

L’eficiència energètica dels electrodomèstics es mesura en una escala de major, a menor eficiència, és a dir, de la lletra A (com a millor qualificació), fins a la lletra D. Dins aquesta escala també es valora el consum, l’eficàcia de cada rentada, l’assecament, la capacitat i el consum d’aigua.

Un dels grans avantatges dels rentavaixelles de baix consum energètic és que disposen de programes més adequats per escollir l’opció que més convingui segons la brutícia dels plats. Per tant, podrem iniciar les rentades amb programes més llargs o més curts, determinant així la temperatura ideal. Per exemple, per a rentar plats amb poca brutícia, només caldrà arribar a una temperatura d’entre 45 i 55 graus, és a dir, amb programes més econòmics.

I finalment, un darrer aspecte determinant per escollir un rentavaixella és la seva mida. Tot dependrà de l’espai que tinguem disponible a la nostra cuina. Podem escollir entre diverses mides i càrregues.

Per exemple, per a les famílies més nombres, podem optar per un rentavaixella que tingui una capacitat de fins a 12 serveis, amb una mida de 60 cm. Si en canvi tens una unitat familiar de 3 o menys persones, l’ideal és escollir un rentavaixella amb una mida màxima de 45 cm.

Encara que les marques actuals ja disposen de la majoria dels criteris més importants comentats, és molt habitual que acabem escollint el que millor s’adapti a les nostres necessitats o segons l’estètica de la cuina. Per això, podem escollir entre diverses marques i models disponibles al mercat, com és el cas dels electrodomèstics integrats, ideals perquè formin part del mobiliari de la cuina i compleixin alhora una gran funcionalitat estètica.

A Electro Selecció disposem de diverses marques líders en el mercat amb rentavaixelles Miele, Balay, AEG, LG o Bosch. Visita el nostre espai d’exposició al carrer Bernat Boades, número 56 de Girona.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957