DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

La nova generació de rentaplats G 7000 de Miele

by | ag. 31, 2019 | Electrodomèstics

La innovadora generació rentaplats G 7000 de Miele ja ha arribat a Electro Selecció Girona!

Miele continua revolucionant el mercat internacional d’electrodomèstics amb la seva completa autonomia en l’activació i procés de rentada. La gran novetat del rentaplats G 7000 és el seu nou sistema de dosificació automàtica AutoDos amb PowerDisk ® integrat.


 

Rentaplats G 7000 de Miele

 

Els nous rentaplats G 7000 ofereixen la màxima llibertat de funcionament. Gràcies al nou sistema de dosificació automàtica AutoDos amb PowerDisk integrat, només cal omplir i buidar el rentaplats sense preocupar-se de res més!

El PowerDisck, és un disc de detergent en pols integrat en la porta de l’aparell. Mitjançant un sensor intel·ligent, l’aparell dispensa la quantitat necessària de detergent per a cada programa específic.

Per tant, el rentaplats dosificarà sempre amb el sistema PowerDisk la quantitat justa de detergent per cada rentada, sense que t’hagis de preocupar de res més, i amb uns resultats impecables!

 

L’APP Miele Mobile

 
A més, gràcies a l’App Miele mobile, podràs controlar el procés de rentada encenent i apagant el rentavaixella, activant funcions i fins i tot comprovar els nivells de detergent en ús.

D’altra banda, alguns dels models integrables de la gamma G 7000 de Miele compten amb M Touch, una pantalla tàctil multifunció integrada, similar a un smarthphone, per a controlar l’aparell.

Si busques electrodomèstics d’alta qualitat amb Miele trobaràs la solució. Els rentaplats Miele destaquen per la seva qualitat, eficiència i confort.

 
A Electro Selecció oferim les millors marques del mercat per a equipar la teva llar. Comptem amb més 30 anys d’experiència en el sector. Pots visitar les nostres instal·lacions tant si busques rentadores, cuines, forns, frigorífics, rentavaixelles, microones, campanes extractores, TV i qualsevol altra electrodomèstic gran o petit.

Si necessites el nostre assessorament, no dubtis a contactar amb nosaltres i consultar amb el nostre equip d’especialistes!
 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957