DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Rentadores Miele A +++. Baix consum energètic

by | febr. 21, 2022 | Electrodomèstics

Tens intenció de substituir la teva rentadora? Les rentadores Miele de classe d’eficiència energètica A+++ són la millor opció avui dia, ja que ofereixen la millor qualitat i han estat sotmeses a les proves més estrictes per garantir-ne la longevitat i l’eficiència.

 

Avantatges de les rentadores Miele amb eficiència energètica A +++

 

A continuació et mostrem els principals avantatges de les rentadores Miele amb certificació energètica A+++ de consum mínim i ecològic.

  • El motor ProfiEco és fort i rendible, assegurant una rentada silenciosa i neta sense consumir electricitat innecessàriament.
  • Disposa de dues connexions d’aigua calenta, que permet que consumeixi menys energia gràcies a la funció Ecofeedback.
  • Renta menys roba sense malgastar aigua o electricitat gràcies al programa PowerWash. Però si només cal rentar una peça amb cura, eficàcia i rapidesa, el procediment SingleWash és l’ideal.

 

Innovació tecnològica de les rentadores Miele

 

Aquests són els avenços tecnològics més importants que garanteixen una rentada ràpida amb els electrodomèstics Miele:

  • Les càpsules monodosi, permeten la dosificació adequada de detergents, suavitzants i additius; el sistema TwinDos garanteix la dosificació automàtica amb un mètode de dues fases.
  • Rentada ràpida i eficient en poc temps. Gràcies al programa QuickPowerWash podràs tenir la teva roba neta en només 49 minuts.
  • El sistema de control d’aigua Water Control System de les rentadores Miele, controla l’entrada d’aigua, detecta les fuites i evita que l’aigua entri a la sortida garantint així la seguretat.
  • Les tècniques de rentada de Miele disponibles inclouen fins a 17 opcions de programació diferents, la qual cosa us permet escollir la que millor s’adapti a les vostres necessitats i al tipus de roba que a rentar.

 

A què esperes? Visita la nostra botiga d’electrodomèstics a Girona i gaudeix de tots els avantatges d’obtenir la teva roba perfecta i neta amb les rentadores Miele A+++ amb la tecnologia més innovadora en electrodomèstics i amb vint anys de vida útil. No et quedis sense la teva!

PROMOCIÓ MIELE HIVERN 2022. RESULTATS I DURABILITAT AL MILLOR PREU.

Promoció vàlida del 01.01.2022 al 31.03.2022 (tots dos inclosos). Impostos inclosos. Preus no acumulables amb altres ofertes. Fes click per veure el catàleg online.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957