DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Rentadores Miele TwinDos i PowerWash

by | oct. 29, 2019 | Electrodomèstics

Les rentadores Miele destaquen per les seves característiques de 1a qualitat en el mercat, tant en la seva estratègia integral de sostenibilitat com en la llarga vida útil. A més, Miele és l’únic fabricador d’electrodomèstics que disposa d’un esmaltatge d’alta qualitat resistent el ratllat, la corrosió, l’àcid i els lleixius. Amb els anys, es netegen fàcilment i no es descoloreixen.

 

Rentadores Miele

 

Rentadora WDB 020 Eco
Rentadora WDB 020 Eco EcoPlus & Comfort
Rentadora WCG 125 X

Aquests models de rentadores Miele compten amb un motor ProfiEco, d’altíssim rendiment, econòmic i silenciós. Consumeix poc i no sofreix desgast per a rentar còmoda. La seva eficiència es manté durant molts anys.

D’altra banda, comptem amb les càpsules monodosi que s’introdueixen directament en el caixetí del suavitzant i, a continuació, la rentadora dosa automàticament el seu contingut en el moment òptim del cicle de rentada.

 

Rentadores amb TwinDos o TwinDos i PowerWash

 

Rentadora WCE 660 TDos Wifi
Rentadora WCI 660 TDos XL & Wifi
Rentadora WCR 860 WPS PWash 2.0 TDos XL Wifi

Vols aconseguir resultats immillorables tant en roba blanca com de color?

Gràcies al sistema TwinDos de les rentadores Miele, i el seu complement CapDosing, disposes de dos recipients de detergent integrats en la rentadora. Aquest sistema ajusta la dosi necessària en el moment òptim de cada rentada automàticament. A més d’una rentada perfecta i silenciosa, aconsegueixes un estalvi d’un 10% amb cicles de rentada de menys de 3 hores de durada.

Els models Miele WCE660 són un dels més destacats del mercat gràcies a la seva eficàcia contra les taques i al seu programa de cotó i sintètics. A més, es caracteritzen per oferir excel·lents resultats en el centrifugat.

 

Rentadores amb TwinDos i PowerWash o càrrega superior

 

Rentadora WCR 890 WPS PWash 2.0 & TDos XL & Wifi & Steam
Rentadora WWV 980 WPS Passion
Rentadora de càrrega superior W 668 F

El sistema TwinDos ofereix un sistema de 2 fases per a dosificar el dipòsit de detergent automàticament i aconseguir resultats de rentada perfectes, només prement una tecla. Així, podràs obtenir 30% d’estalvi de detergent en cada rentada amb un dosatge perfectament adaptat a la mena de càrrega que facis.

Vols accedir al control remot la teva rentadora, programar-la i rebre notificacions? Descarrega’t l’app gratuïta Miele@mobile en el teu mòbil, disponible per a Android i iOS.

 

Coneix els descomptes especials de MIELE per a aquesta tardor 2019 en aspiradors, rentavaixelles, campanes extractores, rentadores, assecadores, forns, plaques i frigorífics. Estalvia fins a 400 € en la promoció de Tardor 2019 de Miele. Més informació aquí.
 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957