DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Rentadora amb WiFi: el futur dels electrodomèstics

by | gen. 28, 2022 | Electrodomèstics

Un electrodomèstic intel·ligent és un dispositiu domòtic. Per dir-ho altrament, aquests dispositius permeten connectar-se a un aparell a través d’Internet i utilitzar una aplicació a través del teu telèfon intel·ligent per programar-lo segons les necessitats de cada moment. Un dels electrodomèstics més populars que entra en aquesta categoria és la rentadora amb wifi, que permet fer algunes tasques molt concretes i personalitzades amb gran eficiència.

Una rentadora amb wifi et permetrà iniciar, aturar, aturar o modificar qualsevol dels cicles de rentada sense importar el lloc on et trobis sempre que disposis de connexió a Internet.

Avui parlarem dels avantatges que us poden oferir rentadores amb connexió a wifi.
 

Avantatges d’una la rentadora amb wifi

 
Els avantatges d’adquirir una rentadora amb wifi són nombrosos, però avui ens centrarem en les més destacades:

  • Programar els teus cicles de rentada, la qual cosa és molt útil si tens una agenda molt atapeïda i no pots estar a casa per posar en marxa la rentadora tu mateix/a. A més, també podràs posar-la en marxa a les hores de menor consum, o bé per aconseguir que el programa acabi a l’hora que arribis a casa per estendre la roba de manera immediata.
  • Seguir el progrés de la teva bugada des de qualsevol lloc, així sabràs exactament quan s’ha acabat.
  • Proporcionar la quantitat exacta de detergent segons el volum de roba que hagis introduït al tambor.
  • Estar sempre al dia amb les darreres actualitzacions de programari, de manera que podràs gaudir de totes les noves funcions i millores que es llencin.

 

Aquests són només alguns dels avantatges que et pot oferir una rentadora amb wifi. Així que si estàs pensant a comprar una rentadora, assecadora o renta-assecadora, no ho dubtis i visita’ns a la nostra botiga d’exposició! A Electro Selecció som distribuïdors oficials de rentadores Miele a Girona! T’esperem!

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957