DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Les millors rentadores Miele a Girona

by | maig 28, 2021 | Electrodomèstics

Vols aconseguir una rentadora Miele perfecta per a la teva llar? Avui et proposem que coneguis alguns dels millors models de rentadores Miele de 2021!

Les rentadores Miele t’ajudaran a estalviar temps i espai, gaudir de diverses formes de rentada i l’oportunitat d’usar-la sense importar les condicions climàtiques. A continuació, et presentem algunes les millors rentadores Miele del 2021.

 

Rentadora Miele WDD 035 WCS, per a petites i mitjanes famílies

 

Es tracta d’una rentadora de gamma mitjana ideal per a la teva llar, capaç de rentar fins a 8 quilos de roba en 17 funcions diferents, segons les característiques de les teves peces. A més, compta amb una velocitat màxima de centrifugat de 1400 rpm i una eficiència energètica triple A, és a dir, que podràs estalviar aigua i energia elèctrica.

 

Rentadora Miele WDB 038 WPS, de càrrega frontal

 

Compte amb una capacitat de 7 quilos i disposa d’una gran varietat de programes bàsics. A més, aconsegueix els 1400 rpm en el seu sistema de centrifugat, la qual cosa eliminarà gran part de l’aigua de les teves peces. D’altra banda, compta amb un format d’autoneteja, que s’encarrega de netejar l’espai on es diposita el detergent perquè el dipòsit es mantingui sempre net. També podràs gaudir de l’inici diferit, és a dir, programar la rentada segons l’hora que desitgis, perquè s’iniciï automàticament.

 

Rentadora Miele 10931230, ideal per a llars grans

 

És una de les alternatives de major capacitat de la marca, ja que compta amb un tambor de 9 quilos, la qual cosa no augmenta la qualificació energètica i es manté amb eficiència triple A. De la mateixa manera, compta amb programes de fins a 20 minuts per a estalviar temps i salvar-te en qualsevol dificultat. A més disposa de control d’escuma i centrifugat intel·ligent.

Qualsevol de les tres opcions compten amb profitoses garanties, i compleixen amb els alts estàndards de Miele a un preu adequat. Si tens dubtes, visita la nostra botiga d’exposició! A Electro Selecció som distribuïdors Miele a Girona! T’esperem!

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957