DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Plaques d’inducció Generació 7000 de Miele

by | juny 14, 2022 | Electrodomèstics

Si estàs buscant una placa d’inducció elegant, intuïtiva i potent per a millorar el teu espai de treball culinari, no busquis més. Les plaques d’inducció de gamma alta, Generació 70000 de Miele, ofereix ajustos de temperatura ultraràpids, detecció intel·ligent d’olles i regulació de la calor, oferint-te la precisió i la potència que necessites per a crear obres mestres culinàries.

Amb el seu disseny elegant i els seus controls intuïtius, la Generation 70000 és perfecta per a qualsevol cuiner que vulgui donar curs a la teva creativitat en la cuina.
Màxima flexibilitat i libertat de moviment en plaques d’inducció.

Gràcies al reconeixement intel·ligent de recipients, la placa d’inducció de Miele reacciona quan mous la cassola. Alhora, l’ajust de temperatura també es desplaça.

La inducció total d’aquestes plaques també et permetrà desplaçar els recipients sobre elles i ajustar la temperatura.

 

Plaques d’inducció i extractor TwoInOne

 

El nou TwoInOne de Miele integra la placa d’inducció amb extracció. El fum de l’extractor es desplaça cap avall. Així, el teu espai quedarà protegit de les males olors mentre dones curs a la teva passió per la cuina.

L’extractor integrat ofereix múltiples possibilitats d’instal·lació. Inclou models amb cercles d’acer inoxidable i sense marcs.

La combinació d’extracció integrada està disponible amb una reixeta de ventilació en la part superior o completament plana. Gràcies al seu elegant disseny i versatilitat, s’integrarà a la perfecció en el disseny de la teva cuina.

Si estàs buscant una placa d’inducció que pugui fer-ho tot, la Generation 7000 és l’elecció perfecta!

A Electro Selecció atenem els nostres clients per a facilitar-los tota la informació necessària per prendre la millor decisió en l’elecció de la millor marca i model en grans electrodomèstics a Girona. Per això, confiem en la gran varietat de models de plaques d’inducció ofertes per les millors marques del mercat.

Visita les nostres instal·lacions! Estarem encantats d’atendre’t.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957