DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Com netejar el forn fàcilment. Forns pirolítics

by | maig 12, 2020 | Electrodomèstics

Saps com netejar el forn fàcilment? Netejar el forn sempre ha resultat una tasca enutjosa, però la seva neteja és imprescindible per a mantenir-lo en perfectes condicions i evitar avaries. Realitzar una neteja a fons del forn cada dos o tres mesos et permetrà cuidar-lo adequadament per a garantir el seu bon estat.

Quan es cuinen carns, verdures o peixos el forn sol quedar impregnat de greix. Encara que llevar el greix continua sent un repte difícil d’aconseguir, gràcies a la funció pirolítica podem netejar-lo amb molt poc esforç perquè quedi com el primer dia!

Pren nota dels avantatges del procés pirolític per a netejar el forn fàcilment.

 

Com netejar el forn fàcilment amb el procés pirolític

 

La piròlisi és una de les funcions dels forns de cuina que garanteix una neteja senzilla i ràpida per a aquesta mena d’electrodomèstics:

  • La piròlisi descompon les restes de greix i brutícia a altes temperatures (a 500 °C aproximadament) en absència d’oxigen. D’aquesta forma, la matèria orgànica es descompon en CO₂ i aigua aconseguint la seva evaporació, mentre que la matèria inorgànica es transforma en cendres per a poder retirar les restes fàcilment.
  • És un procés segur que es realitza mitjançant el bloqueig de la porta del forn.
  • El procés pirolític neteja el forn en molt poc temps, entre una i dues hores, perquè puguis continuar cuinant de nou amb la màxima higiene. Una vegada acabat el procés, només serà necessari passar un drap humit per a retirar les cendres.
  • A més de facilitar la neteja, els forns pirolítics solen ser més ecològics, ja que no necessiten productes químics contaminants per a la seva neteja.

 

Abans d’activar la piròlisi per a netejar el forn, recorda retirar les safates del forn. A continuació, tria el nivell d’intensitat en funció del grau de neteja que necessitis aconseguir.

Si vols descobrir els millors forns amb funció pirolítica per a la teva cuina, posa’t en contacte amb nosaltres. A Electro Selecció comptem amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Disposem de les més reconegudes i prestigioses marques d’electrodomèstics de mercat.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957