PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Liquadora de premsada en fred: l’últim en electrodomèstics de cuina

by | set. 28, 2022 | Electrodomèstics

Si estàs buscant un nou aparell de cuina que et faciliti la tasca de liquar, hauries de considerar la possibilitat de provar una liquadora de premsada en fred. Aquestes liquadores són cada vegada més populars gràcies a la seva capacitat per a liquar els aliments sense perdre cap dels nutrients o vitamines. A més, són molt fàcils d’usar, per la qual cosa són perfectes per a preparar batuts, cremes o postres.

Les liquadores de premsat en fred són capaços de treure el màxim profit a les fruites i verdures que vulguis processar, mantenint tots els seus nutrients i vitamines!

Generalment, empren un molí helicoidal que comprimeix els aliments a baixa temperatura per a liquar-los, d’aquí el nom de “premsat en fred”. Així, els aliments es liqüen a una potència extremadament baixa i sense cap mena de calor després de la premsada.

 

Avantatges d’ús de la liquadora de premsada en fred

 
Pots utilitzar-les per a diferents tipus d’aliments, no sols per a fruites i verdures.
La premsada en fred no danya ni oxida els nutrients dels aliments, per la qual cosa es mantenen totes les seves propietats.
Són molt fàcils de fer servir i netejar, la qual cosa garanteix una gran vida útil.
Ajuden a conservar tot el sabor i la textura dels aliments a diferència d’altres mètodes de liquat convencional.
Són electrodomèstics silenciosos que t’ajuden a conservar fins a un 40% més dels nutrients i vitamines en els aliments processats que una liquadora convencional.

Si vols comprar una liquadora de premsada en fred, et recomanem que visitis la nostra botiga d’electrodomèstics a Girona. Disposem de la millor marca del mercat en extractors de suc de premsada en fred. Prova amb l’extractor Hurom H200! És tan senzill que només et caldrà introduir tots els ingredients que vulguis sense haver de tallar-los abans en trossos. L’H-200 és l’extractor més ràpid i senzill de netejar. Et permetrà preparar sucs frescos, sans i completament nutritius en molt poc temps. No et penediràs!
 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957