DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Forns a vapor per a menjar sa i natural

by | febr. 10, 2020 | Electrodomèstics

Una de les opcions més recomanables per a menjar sa i natural és cuinar al vapor. La cuina al vapor ens ofereix la possibilitat de cuinar de forma especialment sana aconseguint que els aliments no perdin els seus nutrients, com les vitamines, els minerals i oligoelements, mantenint tot el seu sabor. Per això, us proposem una altra manera de cuinar amb els forns a vapor de marques com Miele, Bosch, Balay o De Dietrich.

 

Beneficis de cuinar amb forns a vapor

 

  • A més cuinar al vapor per a menjar sa, els forns a vapor també et permetran aconseguir un estalvi important, ja que només necessitaràs aigua i sal per a cuinar els aliments.
  • Pots aconseguir resultats molt òptims de cocció, ja que el vapor es distribueix de forma homogèna i ràpida i a més els aliments conserven el seu color.
  • Cuina en poc temps els aliments, i aprofita a no estar pendent de la cuina mentre fas altres tasques de casa.
  • Si estàs a dieta, és una bona opció per a evitar la ingesta d’olis. Aquest tipus de preparació aporta menys calories, sobretot si cuinem amb verdures o peixos.
  • Preserva les vitamines i minerals dels aliments ja que, gràcies als forns de vapor, els aliments no es cuinen tocant l’aigua directament per a conservar totes les seves propietats i nutrients.

 

Perquè una cocció al vapor sigui eficaç i et permeti mantenir tot el sabor dels aliments, sempre és millor utilitzar ingredients frescos i de qualitat i col·locar els ingredients en la proporció adequada per a equilibrar el temps de cocció.

 

Quins altres aliments puc cuinar amb els forns a vapor?

 

Els aliments de la cuina al vapor són múltiples i variats. Pots preparar peixos i mariscos, carns, sopes, guarnicions i postres.

Finalment, recorda que si vols potenciar el sabor dels aliments, sempre pots agregar una mica d’herbes aromàtiques en la quantitat adequada. També és recomanable afegir la sal al final de la cocció, ja que permet que els aliments tinguin un millor aspecte i textura, especialment quan es tracta de verdures i llegums.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957