DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Forns multifunció encastats de Miele

by | abr. 26, 2022 | Electrodomèstics

Estàs pensant comprar un forn nou? Has sentit a parlar dels forns multifunció encastats de Miele? Un forn multifunció és aquell que reparteix l’aire calent de forma equitativa per tota la superfície del forn, de manera que s’aconsegueix una cocció més uniforme i altres prestacions addicionals segons el fabricant i el model. Un dels seus principals avantatges, et permet experimentar força més amb les receptes i obtenir el resultat que desitges.

Miele ofereix una gamma de forns encastats multifunció que proporcionen una excel·lent experiència culinària.

 

Avantatges dels forns multifunció encastats de Miele

 

1) Excel·lent disseny – els forns multifunció encastats de Miele són elegants i quedaran bé a qualsevol cuina.

2) Àmplia gamma de funcions. Els forns multifunció de Miele ofereixen una àmplia gamma de funcions, perquè puguis cuinar el que vulguis i com vulguis.

3) Prepara multitud de plats diferents amb l’ajuda dels programes amb regulació electrònica. Per exemple, tant si forneges un pastís, no hauràs de triar la funció, la temperatura ni la durada. Pel peix, el grau de cocció es pot ajustar de forma individual.

4) Gran capacitat. Els forns Miele tenen una gran capacitat perquè puguis cuinar grans menjars per a la família o amics.

5) Escalfament per convecció. El sistema d’escalfament per convecció garanteix que els aliments es cuinin de manera uniforme i completa.

6) Funció Clima. La funció clima, us permetrà afegir humitat per aconseguir que la carn estigui tendra i sucosa per dins i cruixent per fora.

7) Programació de temps. Programa el temps necessari per a cada plat ajustant l’hora d’inici i de final o la durada del procés de cocció.

8) Connectivitat total. Els forns Miele disposen de WiFi integrat gràcies a l’aplicació Miele@mobile.

9) Eficiència energètica A+. Estalvia en despesa energètica i protegeix el medi ambient.

10) Guies telescòpiques FlexiClip. Un gran avantatge perquè puguis extreure sense esforç del forn les safates o graelles del forn sense perill de cremar-te.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957