DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Per què triar un forn amb funció vapor?

by | febr. 17, 2021 | Electrodomèstics

Els forns són electrodomèstics essencials que compten amb múltiples funcions, entre elles la possibilitat de coure els aliments mitjançant vapor. Cuinar amb un forn de vapor és una alternativa saludable, ja que permet conservar totes les propietats dels aliments, el seu aspecte i textura, així com mantenir totes les seves vitamines i minerals.

 

Com funciona un forn de vapor?

 

Quan tries la funció de vapor, el forn incrementa la temperatura de l’aigua per a generar vapor i cuinar els aliments. La quantitat de temps necessari pot variar segons les característiques de l’aliment a preparar. A més, pots disposar de diferents contenidors per a emmagatzemar l’aigua i cuinar amb aquesta funció.

 

Avantatges del forn amb funció vapor

 

Els avantatges de cuinar amb un forn de vapor són moltes. A continuació us presentem algunes de les més destacades:

  • Cuina saludable: podràs preparar els teus aliments de manera sana, ja que aconseguiràs conservar totes les seves propietats mitjançant una cocció poc agressiva, mantenint els nivells de vitamines i minerals al màxim.
  • Evites els greixos: no hauràs d’emprar olis ni productes similars, ja que aquest tipus de cocció no el necessita.
  • Contribueix a millorar el trànsit intestinal i la digestió en general.
  • No necessites preescalfar el forn, així que estalvies temps, esforç i diners.
  • Aconseguiràs una cocció més sucosa, ja que el vapor generat s’expandeix de manera uniforme en el forn, i això contribueix al fet que els aliments quedin amb una textura més suau i saborosa.
  • Podràs cuinar diferents tipus d’aliments sense por al fet que es barregin les aromes o sabors gràcies al seu caràcter multiús.

 

Recorda que amb un forn amb funció vapor podràs preparar plats exquisits amb tot el seu sabor. A més, no hauràs de preocupar-te excessivament, ja que aquests equips no cremen ni enganxen els aliments, mantenint-los en un estat íntegre i, sobretot, deliciós. Considera els forns amb funció vapor i gaudeix de tots els seus avantatges!

Estàs pensant a comprar un forn amb funció de vapor? Coneix la promoció de forns Miele a Electro Selecció!

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957