DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Extractor de sucs de premsatge en fred Hurom

by | ag. 13, 2021 | Electrodomèstics

T’agrada prendre un bon suc de fruites ple de vitamines? A qui no! A més de ser bons i saludables, els sucs són una solució ràpida i senzilla per a mantenir-nos plens d’energia!

El món de la tecnologia en liquadores i extractors ha avançat moltíssim en els últims anys i avui dia ja podem gaudir dels extractors cold-press (espremut en fred) per a conservar tots els nutrients de fruites i verdures. A diferència de les liquadores, extractors cold-press permeten aconseguir un major percentatge de suc i mantenir totes les propietats dels aliments després d’esprémer. Aquest gran avantatge s’aconsegueix gràcies a la tecnologia ‘slow juicer’, és a dir, l’espremut lent, arribant així a conservar un major percentatge de vitamines i minerals de les fruites i verdures.

T’apuntes al ‘Slow Juicer‘? Prova amb l’extractor de sucs Hurom H200! Amb l’extractor de suc lent Hurom podràs preparar des de casa les millors combinacions de sucs. És còmode i fàcil d’usar!. L’extractor de sucs Hurom treballa a 43 revolucions per minut, mantenint durant l’espremut la temperatura freda per a protegir i conservar tots els nutrients de les teves fruites i verdures.

Però encara hi ha més! L’extractor de sucs Hurom H-200 compta amb dos tipus de filtres per a convertir-lo en un electrodomèstic multifunció! Així, també podràs preparar uns deliciosos Smoothies, sopes, riques cremes, llets vegetals de fruita seca, cereals, etc.

Perquè comencis a gaudir d’ell, et deixem algunes de les combinacions més refrescants perquè preparis la tu mateix els millors sucs des de casa!

  • Cogombre, api, 2 rodanxes de pinya i una culleradeta de mel.
  • Cogombre, llimona, gingebre i unes quantes fulles d’espinacs.
  • Papaia, pinya, taronges, aranja i unes quantes fulles d’espinacs.

 

Vols saber com funciona? A Electro Seleccció som distribuïdors oficials d’Hurom a Girona. Visita la nostra botiga d’exposició i pregunta’ns per l’extractor Hurom 200, estarem encantats d’atendre’t!

Amb l’extractor de sucs Hurom podràs preparar des de casa les millors combinacions de sucs. T’apuntes al ‘Slow Juicer’?

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957