DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

La Millor Selecció d’Electrodomèstics Intel·ligents per a la teva llar

by | oct. 29, 2020 | Electrodomèstics

Disposar de la màxima comoditat i qualitat en els electrodomèstics de la llar ja és possible gràcies als sistemes ‘Smart Home’ (casa domòtica). Per això, cada vegada més llars es decideixen a comprar electrodomèstics intel·ligents per a fer les tasques domèstiques de la llar d’una forma més còmoda i senzilla.

La intel·ligència artificial en la nostra llar ens permet, per exemple, saber quins aliments o productes falten en la nevera des del mòbil, activar la nostra rentadora o aspiradora des de qualsevol lloc o abans d’arribar a casa, o controlar el forn a través de la veu.

 

Electrodomèstics Intel·ligents de Miele

 

A Electro Selecció disposem dels millors electrodomèstics intel·ligents perquè gaudeixis de característiques tan importants com la comoditat, la qualitat o l’eficiència energètica en la teva llar amb rentadores, frigorífics, forns, combis, congeladors, rentavaixelles, etc.

A més, disposen de l’última tecnologia i els millors dissenys del mercat. Per aquest motiu, seleccionem acuradament cada aparell perquè compleixi amb les expectatives més exigents dels nostres clients.

 

Rentadores amb Wifi

 

Els electrodomèstics intel·ligents ofereixen nombrosos avantatges per a la nostra llar. Un clar exemple són les rentadores amb Wifi, ideals per a famílies que tenen poc temps per a fer les seves tasques domèstiques. Podràs programar les teves rentadores en remot i posar-les en marxa quan estiguis fora de casa des d’una aplicació instal·lada en el mòbil. En arribar a casa, tindràs la bugada a punt d’acabar per a assecar o tendir i disposar de més temps per a descansar! Veritat que és fantàstic?

 

Forns multifunció

 

Miele aposta pel disseny i la qualitat amb solucions tecnològiques i innovadores, grans prestacions i durabilitat a tota prova amb electrodomèstics intel·ligents testats per a aconseguir 20 anys de vida útil. A més, disposa de total connectivitat gràcies al WIFI integrat. Pots descarregar l’aplicació Miele@mobile per a més comoditat i control, a més de rebre assistència en remot.

Els millors forns multifunció de Miele. Promoció de temporada

 

Rentavaixelles

 

Els nous rentavaixelles G 7000 ofereixen la màxima llibertat de funcionament gràcies al nou sistema de dosatge automàtic AutoDos amb PowerDisk integrat. El PowerDisck és un disc de detergent en pols integrada a la porta de l’aparell. Mitjançant un sensor intel·ligent, l’aparell dosa la quantitat necessària de detergent per a cada programa específic.

Rentavaixelles integrables Miele

 

Si vols conèixer més sobre els nostres electrodomèstics visita la nostra botiga a Girona o contacta amb nosaltres a través del nostre formulari. A Electro Selecció estarem encantats d’atendre’t.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957