DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

7 Consells a tenir en compte abans de comprar un rentaplats integrable

by | març 23, 2022 | Electrodomèstics

Si estàs buscant un rentaplats nou, és possible que estiguis considerant un model integrable. Les cuines amb electrodomèstics integrables estalvien espai sense deixar de tenir un aspecte modern i elegant. Aquest tipus de rentaplats s’integra als armaris de la cuina i sol semblar una porta més de l’armari. Però cal tenir en compte algunes coses abans de comprar un rentaplats integrable. Aquí 7 consells per ajudar-te a prendre la decisió correcta per a la teva cuina.
 

Consells abans de comprar un rentaplats integrable

 

  • Assegura’t de tenir les mesures correctes. Un rentaplats integrable està dissenyat per encaixar en buits de mida específics als armaris d’una cuina. Per això, abans de començar a triar, amida l’alçada, l’amplada i la profunditat de l’espai on anirà el rentaplats.
  • Tingues en compte la distribució de la teva cuina. Per instal·lar un rentaplats integrable sols necessitar connexions elèctriques i de fontaneria a la cuina.
  • Comprova la garantia. Aquest tipus de rentaplats solen tenir una garantia més llarga que altres tipus més comuns. Així que assegura’t de comprovar la garantia abans de fer la compra.
  • Pensa en les característiques que desitges. Un rentaplats integrable vénen amb una gran varietat de característiques, com a cistelles ajustables i descalcificadors integrats. Pensa en quines característiques són les més importants per a tu i busca un rentaplats que les tingui.
  • Demana ajuda. Si no estàs segur de quin rentaplats és el més adequat per a la teva cuina, demana ajuda a una botiga d’electrodomèstics a Girona per resoldre qualsevol dubte i et puguin ajudar a trobar el model per a les teves necessitats.
  • Soroll. També pots triar un rentaplats extremadament silenciós a totes les fases de rentat i assecat.
  • Quan instal·lis el teu rentaplats, assegura’t que hi ha prou espai entre la porta i el moble contigu. Si no és així, no podràs obrir la porta del teu electrodomèstic.

 
Si tens dubtes, visita la nostra botiga d’exposició. A Electro Selecció t’ajudarem a escollir el millor rentaplats integrable entre les millors marques del mercat, com ara Liebherr, Miele, Bosh o Balay.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957