DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Combat la calor de l’estiu amb el ventilador Silence Extreme de Rowenta

by | juny 17, 2024 | Electrodomèstics

L’estiu ja és aquí, i amb ell, les altes temperatures que poden dificultar el descans nocturn. Dormir bé a les nits caloroses és essencial per mantenir l’energia i el benestar durant el dia. Per això, comptar amb un ventilador silenciós és la millor opció per combatre la calor i agafar el son.

Electro Selecció et presentem el Ventilador Silence Extreme de Rowenta: un dels millors ventiladors de peu silenciosos del mercat, ideal per crear un ambient fresc i tranquil al teu dormitori.

 

Característiques del Ventilador Silence Extreme de Rowenta

 

Nivell de soroll extremadament baix : Gaudeix d’un ambient silenciós amb un nivell de soroll màxim de 59 dB, reduïble a només 35 dB en el mode nocturn.
Tecnologia Silence Extreme : La innovadora tecnologia Silence Extreme de Rowenta garanteix un funcionament silenciós, ideal per descansar sense molèsties.
Reixeta de seguretat per a nens : La reixeta de seguretat d’aquest ventilador us ofereix la tranquil·litat de saber que els vostres fills estan protegits en tot moment.
Potència i cabal d’aire : La seva potència de 70 W i el cabal d’aire de fins a 80 m3/min et permeten refrescar habitacions de fins a 80 m3 de forma eficaç.
4 velocitats ajustables : Trieu la velocitat que millor s’adapti a les vostres necessitats, des d’una brisa suau fins a un potent flux d’aire.
Oscil·lació automàtica : L’oscil·lació automàtica del ventilador permet distribuir l’aire fresc de manera uniforme per tota l’habitació.
Alçada regulable : Ajusta l’alçada del ventilador al teu gust per dirigir el flux d’aire cap on ho necessitis.
Disseny elegant i modern : El disseny elegant i modern del Ventilador Silence Extreme encaixa a la perfecció en qualsevol decoració.

El Ventilador Silence Extreme de Rowenta és la solució perfecta per combatre la calor de l’estiu i gaudir de nits fresques i silencioses. Visita Electro Selecció i descobreix aquest i altres models de ventiladors per a casa teva!

No us quedeu sense el vostre ventilador silenciós i gaudiu d’un estiu fresc i confortable!

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Direcció

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957