PRESSUPOSAT

 

CONTACTE

872-081-957

Triflex HX2, l’aspirador sense cable més potent del mercat

by | gen. 16, 2023 | Electrodomèstics

L’aspirador sense cables Triflex HX2 és l’elecció perfecta per a qualsevol que busqui una neteja més fàcil i eficaç. Compte amb un innovador disseny 3 en 1 que combina una potència de succió superior amb una flexibilitat extrema. Això permet netejar fins i tot els llocs més inaccessibles, proporcionant a casa teva una neteja a fons en menys temps.

L’aspirador sense cable Triflex HX2 també ve amb el motor més potent de Miele, fet que la converteix en una de les aspiradores més potents del mercat actual. Amb la seva tecnologia intel·ligent i el seu disseny versàtil, podreu eliminar sense esforç la pols de qualsevol superfície de forma ràpida i senzilla. Descobreix perquè Triflex HX2 és l’aspirador sense cable ideal avui mateix!

 

Característiques del nou aspirador sense cable Triflex HX2

 

Gran rendiment. El nou motor Digital Efficiency té un 60% més de potència d’aspiració.1 En combinació amb el raspall elèctric i la tecnologia VorTex, el Triflex HX2 és més potent que els nostres aspiradors amb cable.

Flexibilitat sense igual. El disseny patentat 3 a 13 de Miele s’adapta a les teves necessitats perquè no quedi ni rastre de pols o brutícia. Tria una de les seves tres maneres i arriba a tots els racons de casa sense esforç.

Per a tota mena de sòls. Gràcies al raspall elèctric extra ample del nostre nou aspirador sense cable podràs netejar una superfície més gran en menys temps. Amb la seva electrònica intel·ligent, el raspall detecta automàticament el tipus de terra i ajusta la velocitat de rotació i la potència d’aspiració de forma òptima.

Gran capacitat de filtratge del 99,999%. El filtre HEPA Lifetime reté fins a les partícules de pols més petites . Alhora, neteja l’aire d’al·lèrgens i virus i contribueix a crear un ambient més higiènic.

Major durada de la bateria. Gràcies a la bateria d’ions de liti VARTA intercanviable podràs aspirar durant 60 minuts sense interrupcions per recarregar-la. Si encara necessites més temps, el Triflex HX2 Pro compta amb bateria i carregador addicionals que et permeten duplicar la seva autonomia fins a 120 minuts.

Gaudeix de la neteja de casa sense la molèstia de cables i filferros. Triflex HX2 – Intel·ligent, flexible i potent. Visiteu la nostra botiga d’electrodomèstics a Girona i descobriu que aspirador sense cables s’ajusta millor a les vostres necessitats.

MELE

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957