DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Com funcionen les rentadores amb wifi?

by | març 11, 2020 | Electrodomèstics

Coneixes les rentadores amb wifi? Les rentadores intel·ligents permeten controlar les seves funcionalitats per fer la teva bugada, siguis on siguis. Aquestes rentadores disposen d’una connexió wifi que, connectades a través d’una app instal·lada al teu mòbil o tauleta, gestionen totes les seves característiques per facilitar la seva programació en remot.

Actualment, disposem de diversos fabricants líders en el mercat que ja compten amb aquest tipus de tecnologia per als electrodomèstics de la llar: Miele, Balay, AEG, LG, Bosch i Samsung, són algunes d’elles.

 

Característiques de les rentadores amb wifi

 

Gràcies a la domòtica, o Internet de les coses, podem obtenir nombrosos avantatges a la nostra llar. En aquest cas, les rentadores amb wifi són ideals per a famílies que tenen poc temps en realitzar les seves tasques domèstiques. A més de planificar molt millor el temps de les colades a casa teva, pots programar les rentadores en remot i posar-les en marxa quan estiguis fora de casa des d’una aplicació al mòbil. En arribar a casa, tindràs la bugada a punt d’acabar per assecar o estendre i disposar de més temps per descansar! Oi que és fantàstic?

A més de poder triar el programa de rentada en remot a través de l’app, també podràs programar l’hora d’inici i fi de la bugada. Si no ets a casa quan acabi, l’app també t’enviarà una notificació al mòbil per avisar-que ja ha acabat.

Addicionalment, les rentadores amb wifi ens ofereixen informació tècnica i de manteniment del nostre electrodomèstic. Per exemple, algunes ofereixen opcions per a comprovar si la rentadora funciona correctament, el seu consum energètic o bé per ajudar-nos a resoldre dubtes o problemes que puguem trobar durant el seu ús.

Vols comprar una rentadora amb wifi? A Electro Selecció comptem amb més de 30 anys d’experiència en el sector. T’animem a consultar-nos si tens qualsevol dubte o consulta. Disposem de les més reconegudes i prestigioses marques d’electrodomèstics de mercat.

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957