PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Per què és millor invertir en una rentadora assecadora?

by | des. 29, 2022 | Electrodomèstics

Una rentadora assecadora és una combinació de rentadora i assecadora en una sola màquina. Renta la roba com una rentadora normal, però també inclou un sistema d’assecatge que permet eixugar la roba sense necessitat de moure-la a una altra assecadora. Aquest és un dels principals avantatges de les rentadores assecadores davant de les rentadores convencionals, ja que estalvia temps i energia: pots tenir la roba neta i eixuta en un sol cicle!

 

Els avantatges d’optar per una rentadora assecadora

 

Sabem que les rentadores estàndard acaben el cicle centrifugant, un procediment dissenyat per eliminar l’aigua de la roba després de la rentada.

Tot i això, amb aquesta mena de rentadores encara depenem de l’estenedor exterior, que no sempre és accessible durant els dies de pluja. A més, l’assecatge a interiors comporta molt de temps i, en llocs amb alts nivells d’humitat, pot provocar una olor desagradablea la roba fins i tot després de rentar la peça. En essència, sovint no val la pena tant esforç!

Per això, molts des nostres clients opten per adquirir una assecadora que funcioni en tàndem amb la seva rentadora, i així per poder ocupar-se còmodament de les peces i despreocupar-se del temps.

Les rentadores assecadores fusionen els processos de rentada i eixugat, deixant les teves de roba peces llestes per ser usades sense necessitat de processos addicionals.

A més, són més eficients pel que fa a l’espai, ja que ocupen el mateix que un sol aparell en lloc de dos electrodomèstics per separat. També solen tenir millors programes i ajustaments que les rentadores normals, cosa que fa que puguis adaptar cada cicle a les teves necessitats.

Si vols prendre una decisió sobre si invertir o no en una rentadora assecadora, visita la nostra botiga d’electrodomèstics a Girona i t’assessorarem en tot allò que necessitis! A Electro Selecció disposem d’un ampli catàleg de rentadores assecadores.

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957