DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Com triar la millor placa d’inducció per a la teva llar

by | set. 26, 2019 | Electrodomèstics

Triar la millor placa d’inducció per a la teva llar no sempre és senzill, ja que disposem d’una gran varietat de marques i models en el mercat.

Les plaques d’inducció són un dels elements de cuina més sol·licitats en els últims anys. Actualment, els avanços del producte han permès introduir nous models que ofereixen un menor consum elèctric, sobretot, respecte a les plaques vitroceràmiques.

Si estàs plantejant-te fer un canvi en la placa d’inducció, és important que consideris certs factors per a triar adequadament la marca i model que millor s’adapti a les teves necessitats.

Factors per a triar la millor placa d’inducció

Quins factors has de considerar en l’elecció d’una placa d’inducció? Entre els més importants tenim:

  • El nivell de potència, és a dir, com a majors nivells de potència permeti la placa, millor nivell de precisió podràs obtenir per a cuinar els aliments.
  • Disposar d’un temporitzador per a programar l’encesa i apagat de la placa d’inducció.
  • Que disposi de flexibilitat per a triar la quantitat de cremadors concorde a les teves necessitats, és a dir, de 2 a 4.
  • Que la marca faciliti triar les dimensions perquè s’ajusta a la grandària de la teva cuina. Així, podràs triar entre una grandària més gran o més petita.
  • I finalment, poder triar el model que millor s’ajusti al disseny de la teva cuina.

A Electro Selecció atenem els nostres clients per a facilitar-los tota la informació necessària per a prendre la millor decisió en l’elecció de la millor marca i model en grans electrodomèstics a Girona. Per això, confiem en la gran varietat de models de plaques d’inducció ofertes per les millors marques del mercat com De Dietrich, Bosch o Balay.

Visita les nostres instal·lacions! Estarem encantats d’atendre’t.

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957