DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Com triar entre els millors aparells d’aire condicionat?

by | abr. 27, 2021 | Electrodomèstics

L’aire condicionat és ideal i necessari quan comença a fer calor. Si enguany has decidit comprar un nou, és essencial que consideris uns certs aspectes com ara l’espai disponible que tindràs en la paret, les dimensions de l’aparell, així com la potència o eficiència energètica de l’aparell.

Actualment existeixen moltes marques d’aire condicionat en el mercat. Això pot dificultar l’elecció per a decidir quin adquiriràs finalment. Per aquest motiu, avui et presentem algunes marques més destacades i recomanades del mercat, perquè puguis triar el millor aire condicionat del moment.
 

Quins són els millors aparells d’aire condicionat del mercat?

 
Mitsubishi Electric, és una de les marques líders del mercat especialitzada a crear productes increïbles com el model d’aire condicionat més venut, l’MSZ-AP35VGK. És un model 5 estrelles pel seu disseny i qualitat. Disposa de wifi integrat, cablejat monofàsic, eficiència energètica triple A tant en fred com calor. El seu funcionament és extremadament silenciós i, a mínima potència, descendeix fins als 19 dB.

Daikin és una altra de les millors marques a nivell mundial. El model d’aire condicionat TXM35R, de la gamma Perfera, és un dels favorits. Integra sensors de moviment de doble funció, estalvi energètic, wifi i tecnologia Flaix Streamer per a millorar la qualitat de l’aire interior. A més, és un dels models més silenciosos del mercat.

Giatsu és una de les marques del grup espanyol GIA. Ofereix una interessant gamma de models d’aire condicionat anomenats AROMA. Aquests aparells compten amb 3 anys de garantia total i 5 anys per al compressor, la qual cosa és ideal per a aquells que busquen un extra de seguretat. La seva eficiència energètica és doble A en mode fred, i triple A, en mode calor. El wifi està inclòs gratuïtament i es pot monitorar des de l’aplicació.

Aquests són els models que et proposem, però recorda que la majoria dels aparells d’aire condicionat disposen de regulació de temperatura, humitat, així com de neteja i ventilació de l’espai per a generar ambients agradables.

 

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957