PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Manta Elèctrica Beurer HD 75: confort i seguretat

by | oct. 25, 2023 | Electrodomèstics

En els dies més freds de l’any, no hi ha res millor que acurtar-se en una manta càlida i acollidora. Si estàs buscant la companya perfecta per a aquestes tardes d’hivern, la manta elèctrica Beurer HD 75 és la teva elecció ideal. No només ofereix una calor agradable, sinó que també garanteix qualitat i seguretat a la teva llar.
 

Disseny i materials

 
Aquesta manta està fabricada en material polar, conegut per la seva suavitat i confort. Les seves mides, 180 x 130 cm, la fan ideal per embolicar-s’hi o compartir-la al sofà. A més, el seu disseny en color topo li dona un toc sofisticat i modern que s’adapta a qualsevol decoració.
 

Personalització de temperatura

 
Ets dels que sempre té fred o simplement busca una calor suau? Amb els seus 6 nivells de temperatura ajustables, podràs personalitzar la calor al teu gust. A més, el seu control electrònic garanteix una regulació precisa de la temperatura.
 

Qualitat Certificada

 
La manta elèctrica Beurer HD 75 compta amb la certificació Oeko-Tex 100, la qual cosa significa que està lliure de substàncies nocives. A més, és completament rentable a màquina fins a 30 ° C per facilitar el seu manteniment.
 

 

Seguretat davant de tot

 
El benestar i la seguretat són essencials per a Beurer. Per això, aquest model incorpora el sistema de seguretat de Beurer (BSS), que evita sobreescalfaments. Sumat a això, la manta s’apaga automàticament després de 3 hores d’ús, evitant consums innecessaris i garantint la teva tranquil·litat. A més, el seu interruptor extraïble amb indicador il·luminat t’informarà quan estigui en funcionament.
 

Consells d’ús

 
Sempre és essencial garantir el bon ús dels nostres electrodomèstics. Si en algun moment notes que la manta no escalfa com cal, simplement apaga l’interruptor, espera que es refredi i torna a encendre’l.

En conclusió, la manta elèctrica Beurer HD 75 no només és una excel·lent companya per als dies freds, sinó que també es posiciona com una opció segura i d’alta qualitat en el món dels electrodomèstics. Gaudeix de moments acollidors amb total tranquil·litat! Disponible a Electro Selecció!
 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

direcció

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957