DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

7 Consells per estalviar en el manteniment dels electrodomèstics

by | des. 29, 2021 | Electrodomèstics

Algunes persones poden pensar que l’única forma d’estalviar diners en el manteniment dels seus electrodomèstics és comprar altres més econòmics. Això pot ser cert en alguns casos, però també hi ha altres maneres d’estalviar. Avui parlarem de diverses solucions que et poden ajudar a estalviar en el manteniment dels electrodomèstics.

1. Fes servir el detergent adequat a la rentadora

Moltes persones passen per alt aquesta senzilla manera d’estalviar en el manteniment dels electrodomèstics, però utilitzar el detergent correcte és essencial. Alguns detergents poden ser agressius per als components elèctrics.

2. Utilitza els electrodomèstics a les hores de menor consum

Una manera d’estalviar en la quantitat d’energia que consumeixen els teus electrodomèstics és usar-los durant les hores de menor consum. Això vol dir fer ús quan les tarifes elèctriques són més baixes.

3. Neteja regularment els filtres dels electrodomèstics

Netejar els filtres dels electrodomèstics amb regularitat és una forma fàcil d’estalviar en el manteniment d’aquests aparells, ja que un filtre net significa que pot fer la seva feina a nivells òptims i durar més temps.

4. Assegura que no hi ha sobrecàrrega als endolls i allargadors

És important assegurar-se que no hi ha sobrecàrrega als endolls i allargadors, ja que això pot fer malbé els aparells.

5. Comprova que els cables i els endolls no estiguin danyats

També és fonamental comprovar periòdicament que els cables i endolls no estiguin danyats, ja que això també pot causar sobreescalfament i incendis. Si observeu algun dany, assegureu-vos de substituir o reparar el cable o l’endoll immediatament.

6. Neteja els electrodomèstics amb un drap humit

Netejar els electrodomèstics regularment amb un drap humit és una altra forma fàcil d’estalviar en els costos de manteniment d’aquests. Això també evitarà que la brutícia s’acumuli massa amb el temps i mantindrà els aparells com a nous.

7. Programa revisions periòdiques de manteniment

Una de les millors maneres d’estalviar en el manteniment dels electrodomèstics és programar revisions periòdiques de manteniment amb un tècnic qualificat. D’aquesta manera, qualsevol problema potencial pot ser identificat i solucionat abans que es converteixi en un problema més gran.

Seguint aquests passos senzills, pots estalviar en costos de manteniment sense renunciar a la qualitat.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957