PRESSUPOSAT

 

CONTACTE

872-081-957

Com estalviar energia amb els teus electrodomèstics a casa

by | febr. 7, 2023 | Electrodomèstics

Estalviar energia per reduir el consum a la factura de la llum s’ha convertit en una de les principals prioritats de tota economia domèstica. Per això oferirem estratègies eficaces per fer un ús més eficient dels teus electrodomèstics, de manera que puguis conservar l’energia sense deixar de gaudir de totes les comoditats a casa.

A més de seguir aquestes recomanacions, seleccionar la millor tarifa i potència segons les teves necessitats i pressupost, també és un factor clau a l’hora d’estalviar.

  1. Desendolla els aparells que no estiguis utilitzant. Com més aparells endollats hi hagi, més energia es malgasta encara que no estiguin en ús.
  2. A l’hora de comprar nous electrodomèstics, opta sempre pels que estalvien energia i tenen una alta classificació d’eficiència energètica: amb etiquetes energètiques A+, A++ o A+++.
  3. Renta la roba en fred, és a dir, a 30º o menys . Podràs estalviar fins a un 60% d’energia. També és essencial que netegis el filtre periòdicament.
  4. Aprofita la llum natural sempre que sigui possible per estalviar energia durant les hores de llum obrint les cortines o persianes en lloc d’encendre els llums durant els dies més lluminosos.
  5. Carrega al màxim la rentadora o el rentaplats per aprofitar un mateix cicle de rentada. Aprofita els programes ECO per estalviar un 20% menys de llum i un 16% menys d’aigua respecte del programa normal. Al rentaplats, comprova que els nivells de sal i abrillantador són els adequats. Neteja els filtres de tots dos electrodomèstics amb regularitat.
  6. Per al frigorífic, regula la temperatura entre 3 i 7º per a la nevera i de -20 a -18º per al congelador.
  7. Utilitza temporitzadors i regletes per als teus electrodomèstics, de manera que no romanguin endollats tot el dia quan no els estiguis utilitzant.
  8. Si uses l’aire condicionat amb bomba de calor per escalfar casa teva a l’hivern, recorda mantenir ben tancades les portes i finestres i fes servir el mode ECO, per estalviar energia. Recorda també netejar els filtres almenys una vegada a l’any.

Més informació: OCU

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957