PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Aire condicionat amb bomba de calor: eficiència energètica en sistemes de calefacció

by | nov. 11, 2022 | Electrodomèstics

Escalfar la nostra llar a l’hivern és molt més assequible quan fem ús d’un sistema d’aire condicionat amb bomba de calor. No només és molt eficient des del punt de vista energètic, sinó que també consumeix menys energia i es pot emprar durant tot l’any.

Aquest sistema és molt eficaç perquè fa servir la temperatura ambient per escalfar o refredar l’aire segons les necessitats del moment. A l’estiu, per exemple, extreu la calor de l’interior de la casa i l’expulsa a l’exterior, i a l’hivern fa el contrari: pren la calor de l’exterior i l’introdueix.

D’aquesta manera, podem tenir casa nostra a una temperatura agradable durant tot l’any sense haver de preocupar-nos per les altes factures d’energia. I el millor de tot és que aquests sistemes de calefacció són molt fàcils de mantenir.
 

Aire condicionat amb bomba de calor: estalvi en el consum i la factura de la llum

 
L’aire condicionat amb bomba de calor és una de les millors alternatives de calefacció avui dia, ja en lloc de generar la seva calor, capta l’aire calent de l’exterior i el transfereix a l’interior.

Els avantatges d’una bomba de calor són, entre d’altres, els següents: la sostenibilitat, ja que utilitza fonts d’energia renovables, l’absència d’emissions contaminants, la quantitat d’energia que es pot transferir en comparació amb la que consumeix, la versatilitat per proporcionar calefacció i la refrigeració o ACS.

Si estàs buscant una solució de climatització per a aquest hivern que aporti a casa teva una elevada eficiència energètica i un considerable estalvi en calefacció, aquesta és la solució més recomanable. A Electro Selecció disposem dels models més innovadors del mercat. Visiteu la nostra botiga d’exposició d’electrodomèstics a Girona i us atendrem perquè conegueu tots els detalls.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957