DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Cuines modernes en negre, el disseny de cuines amb estil

by | oct. 15, 2021 | Electrodomèstics

T’apuntes a Total Black? El negre, símbol d’elegància i modernitat, és un color que cada vegada trepitja més fort en les cuines modernes. Les tendències decoratives a la cuina han donat un gir absolut en els últims anys per donar pas a el disseny d’espais únics i exclusius amb el negre com a color principal.

Com a conseqüència d’aquesta nova tendència, De Dietrich, marca experta en cocció des de 1684 i creadora de la primera placa d’inducció de mercat, ha presentat la seva nova col·lecció, ‘Black Coal’ amb una aposta pel electrodomèstic negre total, alineant així a les tendències d’estil i decoració de les cuines més actuals.
 

Col·lecció ‘Black Coal’ de De Dietrich, cuines modernes en negre d’alta qualitat

 
Les cuines modernes negres són un ‘must have’ en el disseny i la decoració d’interiors. La col·lecció Black Coal de De Dietrich, destaca per un forn multifunció plus amb piròlisi, un forn microones i una placa d’inducció amb campana incorporada.

El nou forn multifunció amb piròlisi, és el més complet de la gamma. A més, inclou nombroses receptes, entre les quals trobem receptes de cuina a baixa temperatura.

La col·lecció també incorpora un forn microones combinat de 45 cm per descongelar, rostir, escalfar i coure en un temps rècord. Aquesta combinació de forn i microones està plena d’avantatges, entre elles l’estalvi energètic o la cocció simultània de dos plats.

I finalment una tendència cada vegada més en alça, que inclou una nova taulell amb campana integrada d’aspiració central, i 2 zones de cocció independents per aconseguir un gran rendiment en la cocció.

Si tens dubtes o vols que t’expliquem més sobre la col·lecció ‘Black Coal’, visita la nostra botiga d’exposició! A Electro Selecció som distribuïdors De Dietrich a Girona! T’esperem!

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957