PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Cafetera Miele de lliure instal·lació: disseny elegant i funcionalitat

by | febr. 14, 2024 | Electrodomèstics

Abans de triar una cafetera Miele, és essencial considerar quin model s’adapta millor a les necessitats de cafè a casa. La Miele CM5310 i la CM6360 són dos dels millors models que prometen no només un cafè de gran qualitat sinó també un disseny elegant i funcionalitats avançades. Continua llegint per saber més i prendre una decisió informada abans de comprar la teva màquina de cafè.
 

La cafetera Miele que s’adapta millor a les teves necessitats

 
Les cafeteres Miele destaquen pel disseny sofisticat i materials d’alta qualitat. La màquina de cafè de lliure instal·lació CM 5310 Silence és ideal per a ambients tranquils gràcies al seu funcionament silenciós. En canvi, el model CM 6360 MilkPerfection ofereix característiques addicionals com ara el WiFiConn@ct i un recipient de llet de qualitat per elevar l’experiència del cafè.
 

Rendiment en la preparació del cafè

 
En termes de rendiment, tots dos models fan servir tecnologia avançada per garantir l’extracció perfecta del cafè. La cafetera Miele CM6360 es distingeix per la seva tecnologia MilkPerfection , assegurant una escuma de llet suau i cremosa per a diferents especialitats de cafè. Per als més cafeters, el model CM 5310 permet preparar 2 cafès alhora amb sola una pulsació gràcies al sistema OneTouch for Two. I per preparar còmodament grans quantitats, també disposa de la funció ‘Jerro’.
 

Característiques i manteniment

 
La facilitat d’ús és una prioritat per a ambdues màquines, amb programes automàtics de neteja i descalcificació. La màquina de cafè CM 6360 afegeix connectivitat amb el WiFiConn@ct oferint una conveniència i personalització superiors.

Comunicació senzilla amb la màquina a través de WiFiConn@ct.

Totes dues, amb resultats perfectes i una intensa aroma del cafè amb el sistema AromaticSystem.

Sigui quina sigui la vostra elecció, una cafetera Miele és garantia de gaudir d’un cafè excepcional a casa. Disponibles a Electro Selecció !

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

direcció

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957