DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

La teva botiga d’electrodomèstics a Girona

by | jul. 2, 2019 | Electrodomèstics

Electro Selecció és la teva botiga d’electrodomèstics a Girona! Ens ocupem d’oferir-te les millors ofertes en productes per a equipar la teva llar, des dels electrodomèstics per a la teva cuina fins a la nova generació de televisors.

Comptem amb més 30 anys d’experiència en el sector. Pots visitar les nostres instal·lacions tant si busques rentadores, cuines, forns, frigorífics, rentavaixelles, microones, campanes extractores, TV i qualsevol altra electrodomèstic gran o petit.

 

Les millors marques d’electrodomèstics a Girona

A Electro Selecció oferim les millors marques del mercat tals com Miele, Liebherr, De Dietrich, Bosch, Balay, Samsung, Teka, Electrolux, AEG, LG i moltes altres que es troben entre les més reconegudes i prestigioses del món dels electrodomèstics.

Tots els nostres electrodomèstics combinen el disseny més avantguardista amb les últimes innovacions per a adaptar-se a les necessitats de cada usuari i de cada llar.

La compra d’electrodomèstics encastats al mobiliari és una gran opció per estalviar espai. Si necessiteu el nostre assessorament, no dubteu a contactar amb nosaltres i consultar amb el nostre equip d’especialistes!

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957