PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Batedora de got i Sopera elèctrica Ninja Foodi HB150EU

by | gen. 10, 2024 | Electrodomèstics

La Batedora de got i Sopera elèctrica Ninja Foodi HB150EU és l’electrodomèstic multifuncional que tots els amants de la cuina necessiten a la cuina. Descobreix tots els avantatges i característiques per preparar una àmplia varietat de plats amb facilitat i rapidesa.

 

Preparació de sopes i cremes més senzilla que mai

 

Si ets un fanàtic de les sopes i cremes, la Ninja Foodi HB150EU és la teva aliada perfecta. Amb aquesta batedora + sopera, podeu preparar sopes i cremes de principi a fi en un sol aparell de cuina. Ja no necessites múltiples utensilis i olles, cosa que t’estalviarà temps i espai a la cuina.

 

Gerra de vidre resistent a la calor

 

Una de les característiques úniques d’aquesta batedora és la gerra de vidre, l’única batedora Ninja dissenyada per a barreges calentes. Gràcies a la seva resistència integrada, pots cuinar directament a la mateixa gerra, cosa que facilita la preparació de les teves sopes i cremes. Ja no t’has de preocupar per transvasar líquids calents d’un recipient a un altre.

 

Cocció ràpida i eficient

 

La Ninja Foodi HB150EU et permet preparar les teves cremes en tan sols 20 minuts, des del principi fins al final, directament a la mateixa gerra. Primer, pots picar, saltar i batre els ingredients frescos al teu gust. Després, la màquina els cou de manera eficient, garantint un resultat deliciós i homogeni.

 

Versatilitat a la cuina

 

Però la Ninja Foodi HB150EU no es limita només a sopes i cremes. Aquesta batedora també és perfecta per preparar gaspatxos refrescants a l’estiu, smoothies i batuts plens de sabor, i molt més. El seu motor de 1000W assegura un rendiment excepcional a totes les teves receptes.

En resum, la Batedora de got i Sopera elèctrica Ninja Foodi HB150EU és una inversió intel·ligent per a qualsevol cuiner o cuinera. Amb la seva gerra de vidre resistent a la calor, la seva capacitat per cuinar i barrejar, i la seva versatilitat a la cuina, us ajudarà a preparar deliciosos plats de manera més ràpida i senzilla. No esperis més i descobreix com aquesta batedora pot transformar la teva experiència culinària!

Disponible a Electro Selecció!

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

direcció

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957