PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Bàscula de Vidre GS 400 SignatureLine White

by | set. 14, 2023 | Electrodomèstics

Transforma la teva rutina amb la Bàscula de Vidre GS 400 SignatureLine White!

Descobreix l’equilibri perfecte entre elegància i funcionalitat amb la nova Bàscula de Vidre GS 400 SignatureLine White. Aquest innovador producte de Beurer es caracteritza pel seu disseny modern i sofisticat que porta l’experiència de pesar-se a un altre nivell.
 

Disseny Inconfunsible SignatureLine

La gran superfície de pesatge en vidre de seguretat superblanc no només li atorga una aparença prèmium, sinó que també garanteix durabilitat i resistència, suportant càrregues de fins a 200 kg.

Pantalla XL Retroil·luminada

Amb una pantalla extragran i retroil·luminada, ofereix una llegibilitat perfecta per a aquesta Bàscula de Vidre, perquè puguis llegir el teu pes amb facilitat, fins i tot en ambients amb poca llum.

Funcionalitat Quick Start

El mecanisme Quick Start et permet començar a utilitzar-la ràpidament, i la seva desconnexió automàtica assegura una major durabilitat de les bateries, cuidant així cada detall per oferir-te el millor.

Pesa amb Precisió

El seu avís de sobrecàrrega i la seva gran capacitat de càrrega et garanteixen un mesurament precís en cada ús, assegurant-te que estàs en el camí correcte cap a les teves metes de benestar.

Dimensions i Detalls Tècnics:

– Superfície de vidre de 8 mm de gruix
– Mida: 31 x 31 x 2,8 cm
– Mida dels números: 39 mm.

Fes que pesar-te sigui tota una experiència amb la Bàscula de vidre d’inconfunsible disseny SignatureLine! Troba la teva Bàscula de Vidre GS 400 SignatureLine White i transforma la teva rutina cap a un estil de vida més saludable i elegant. Disponible a Electro Selecció!

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

direcció

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957