DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Assecadores amb bomba de calor Miele, Bosch o Balay

by | des. 27, 2020 | Electrodomèstics

Viure en una zona en què el clima és molt fred i les pluges augmenten la humitat en l’ambient de la teva llar, fa que la roba acabada de rentar trigui més temps a eixugar. Si a més necessites fer les teves colades diàriament i no vols esperar a tenir la teva roba eixuta després de diversos dies, et recomanem que donis un cop d’ull a les millors marques d’assecadores amb bombes de calor per tenir la teva roba eixuta de forma ràpida.

 

Quins avantatges tenen les assecadores amb bomba de calor?

 

La majoria de models d’assecadores amb bomba de calor han evolucionat notablement durant els últims anys gràcies a la seva alta innovació tecnològica. Aquests són alguns dels seus avantatges pincipals:

  • La selecció i ús de programes és molt senzill.
  • A diferència d’altres sistemes, el soroll de les assecadores amb bomba de calor és inferior que la resta de les assecadores gràcies al seu tipus motor.
  • Els sistemes amb bombes de calor consumeixen menys de la meitat per a cada programa de rentada. En general, inclouen una classificació energètica A + o A ++, ja que la seva tecnologia és molt similar a la de l’aire condicionat, produir aire calent mitjançant una bomba de calor.
  • Permeten assecar qualsevol mena de teixit, fins i tot els més delicats.
  • Disposen d’un condensador auto netejant que extreu i condensa l’aigua de la roba durant el cicle d’assecament.

 

Recomanacions d’ús i manteniment

 

Tot i això, perquè l’assecadora es mantingui en condicions òptimes i amb un bon funcionament, és aconsellable retirar les pelusses de roba del filtre després de cada ús. També és important tenir cura dels sensors d’humitat per evitar que aparegui una capa de sal. Per a això, pots netejar-los periòdicament amb una esponja humida.

I, finalment, neteja el condensador de forma regular perquè el consum elèctric no augmenti després de cada assecament.

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació sobre les assecadores amb bombes de calor, contacta amb nosaltres o visita’ns a la nostra botiga d’exposició. A Electro Selecció disposem dels millors models de mercat amb marques tan destacades com Miele, Bosch o Balay.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957