PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Assecadores amb bomba de calor de Miele

by | oct. 18, 2022 | Electrodomèstics

Les assecadores amb bomba de calor són una gran ajuda al nostre dia a dia. Avui dia, gràcies a elles, podem assecar la roba sense esforç i en poc temps. A més, les assecadores ens permeten conservar les peces de roba per més temps, i evitem que es facin malbé a causa de la llum solar o de la humitat. En aquest post detallarem tots els avantatges de les assecadores i els seus beneficis per a a la teva llar.

 

Avantatges de les assecadores amb bomba de calor

 

Si el que busques és assecar la roba ràpidament, estalviar temps o protegir les peces del desgast, una assecadora amb bomba de calor és la solució perfecta. Per què no invertir en una avui mateix? T’expliquem quins són els seus principals avantatges:

– Estalvia temps i diners, gràcies als programes curts i a un baix consum d’energia. Les assecadores permeten assecar la roba de forma ràpida i sense esforç, sense necessitat de treballs manuals ni d’esperar hores perque s’assequi.

– Manté la teva roba en bon estat: amb una assecadora amb bomba de calor, pots protegir la teva roba dels danys causats per la llum solar i la humitat, mantenint-la com a nova i durant més temps.

– Comoditat i facilitat d’ús: les assecadores són fàcils de fer servir i requereixen molt poc manteniment, la qual cosa les converteix en una excel·lent opció per a les llars ocupades o amb poc temps.

A Electro Selecció disposem d’electrodomèstics amb dissenys elegants i atemporals, com són les assecadores amb bomba de calor de Miele. Aquestes són les seves característiques:

– La tecnologia EcoDry de Miele garanteix consums energètics baixos i temps d’assecatge curt a llarg termini.

– Roba perfecta més ràpid: el vapor combinat amb calor allisa les peces a l’assecadora.

– Intercanviador de calor lliure de manteniment. El filtre protegeix l’intercanviador de calor i no cal netejar-lo a mà. Les borrissols no s’acumulen a l’intercanviador i no afecten el funcionament amb el pas del temps.

Aprofita la nova promoció Miele Tardor-Hivern 2022! Vàlida del 01.10.2022 al 31.12.2022

VEURE EL CATÀLEG ONLINE

Per a més informació contacta amb nosaltres.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957