PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Descobreix el nou aspirador sense cable Duoflex de Miele

by | abr. 15, 2024 | Electrodomèstics

Experimenta una neteja sense igual amb el nou aspirador sense cable Duoflex de Miele. Amb un disseny compacte i resultats potents, la gamma Duoflex de Miele està dissenyada per oferir el rendiment d’una aspiradora tradicional amb l’agilitat i la facilitat d’un model sense cables. Compte amb l’innovador sistema SpeedLock, que permet transicions sense problemes entre diferents funcions, assegurant una experiència de neteja lliure d’estrès de principi a fi.
 

Aspiradors sense cables Duoflex per a totes les necessitats

 
Duoflex HX1 Total Care : La solució per a la cura integral de la llar.
Duoflex HX1 : Perfecte per a neteges ràpides i efectives.
 

Característiques excepcionals per a una neteja superior

 
Vida útil estesa de la bateria: Gaudeix de fins a 55 minuts de neteja ininterrompuda amb la bateria d’ions de liti d’alt rendiment.
Detecció automàtica de terres: El raspall elèctric MultiFloor s’ajusta automàticament a qualsevol tipus de sòl, optimitzant la neteja sense cap intervenció manual.
Aspira sense esforç amb SpeedLoc k: Canvia fàcilment entre configuracions amb el sistema SpeedLock, dissenyat per a ajustaments ràpids i emmagatzematge que estalvia espai.
Tecnologia Click2open: Simplifica el buidatge del dipòsit i prefiltre en un sol pas, assegurant mans i llar netes.
 

Integració estètica a casa teva

 
El nou aspirador sense cable Duoflex de Miele no sols ofereix una funcionalitat excepcional, sinó que també millora l’estètica de qualsevol espai. Disponible en colors moderns i amb acabats d’alta qualitat, complementa la decoració de casa teva mentre es destaca com un electrodomèstic elegant.
 

La teva llar neta i lliure d’al·lèrgens

 
La gamma d’aspiradors Duoflex també compta amb un filtre d’higiene que captura el 99.99% de la pols, pol·len, pèl de mascotes i al·lèrgens, assegurant que l’aire a casa teva romangui net i pur.
 

Filtració òptima per a una llar més saludable

 
El filtre d’higiene evita efectivament la recirculació de partícules fines de pols, millorant la qualitat de l’aire del teu espai vital i assegurant un entorn més saludable per a tu i la teva família.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

direcció

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957