DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Aire condicionat Daikin. Prepara’t per a l’estiu!

by | jul. 23, 2021 | Electrodomèstics

L’arribada de l’estiu implica haver de viure dies d’intensa calor, en els quals l’aire condicionat es converteix en un gran aliat. Si encara no comptes amb un o estàs pensant renovar el que tens, t’expliquem els motius per a triar un aire condicionat Daikin.

 

Alta eficiència energètica

Tots els models d’aires condicionats de Daikin disposen d’etiqueta d’alta eficiència energètica. Inclouen noves tecnologies com la bomba de calor (invertir) i la de recuperació de calor, que a més de la seva eficiència són sostenibles i ajuden a tenir cura del medi ambient.

 

Controls intel·ligents

Inclouen controls per a regular el clima, ja que són intuïtius i fàcils d’operar, la qual cosa fa que adequar la temperatura sigui realment senzill.

 

Major comoditat

Els aires condicionats Daikin estan dissenyats no sols per a refredar, sinó que també equilibren perfectament els nivells de temperatura, humitat i puresa de l’aire, per a aconseguir un clima realment confortable.

 

Disseny elegant

Són atractius i elegants, estan dissenyats per a encaixar en qualsevol estil de decoració.

 

Baixíssim nivell de soroll

Són pràcticament insonors, comparat amb altres marques, el seu nivell de soroll és el més baix.

 

Instal·lació senzilla

No es requereixen grans obres per a la seva instal·lació. El tècnic podrà realitzar la instal·lació en poc temps i sense cap complicació.

 

Alta qualitat

Els aires condicionats Daikin són reconeguts mundialment per la seva alta qualitat i durada. En molt rares ocasions presenten avaries.

 

Garantia

Són sistemes de climatització que compten amb diversos anys de garantia. A més disposen de peces de recanvi, la qual cosa ofereix seguretat i tranquilitat en aquest aspecte.

 

Assessorament personalitzat

Compta amb un àmplia xarxa de tècnics especialitzats que s’encarreguen de la instal·lació i manteniment dels equips.

 

Solucions al teu abast

A Electro Selecció estem segurs que trobarás una solució de climatització amb Daikin que s’adapti perfectament a les teves necessitats i pressupost. Si tens algun dubte o necessites més informació, visita la nostra botiga d’electrodomèstics a Girona!
 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957