PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Aire condicionat Daikin Perfera TXM35R

by | març 25, 2024 | Electrodomèstics

L’aire condicionat Daikin Perfera TXM35R és una joia de la tecnologia moderna dissenyada per transformar l’experiència de confort a casa teva. Amb una eficiència energètica que arriba a les més altes qualificacions (fins a A+++), aquest sistema no només garanteix un ambient ideal al teu habitatge, sinó que també contribueix a la conservació del medi ambient.

 

 

Característiques de l’aire condicionat Daikin Perfera

 
Eficiència energètica: Un dels principals avantatges del TXM35R és la seva eficiència energètica. En un moment en què la sostenibilitat ha esdevingut un criteri crucial per als consumidors, aquest model de Daikin respon amb una solució que no només redueix el consum d’energia, sinó que també minimitza l’impacte ambiental. Gràcies a la seva tecnologia inverter, el TXM35R és capaç d’ajustar la seva capacitat de forma dinàmica per adequar-se a les necessitats reals de refrigeració o calefacció, fet que es tradueix en un estalvi significatiu d’energia al llarg del temps.
Disseny innovador: No només és funcional, sinó que el seu disseny elegant complementa l’estètica de qualsevol espai.
Calefacció i refrigeració: Capaç d’ajustar ràpidament la temperatura de casa teva a les teves necessitats, ja sigui escalfant-ho a l’hivern o refrescant-ho a l’estiu.
Purificació de l’aire: Incorpora sistemes avançats per eliminar al·lèrgens i purificar l’aire, creant un entorn més saludable.
Comandament a distància: Gràcies a l’aplicació Onecta, tens el control total del sistema d’aire condicionat des de qualsevol lloc, proporcionant una comoditat inigualable.
Funcionament silenciós: Dissenyat per garantir un descans sense interrupcions, la seva tecnologia redueix al mínim el soroll operatiu.
Garantia i manteniment: Daikin ofereix la possibilitat de registrar el teu equip per obtenir una garantia estesa i paquets de manteniment, assegurant així la seva durabilitat i rendiment òptim a llarg termini.

Aquest sistema d’aire condicionat representa l’última tecnologia de climatització, combinant eficiència, disseny i funcionalitat per millorar la teva qualitat de vida. Si estàs pensant comprar un equip d’aire condicionat, no ho dubtis i visita la nostra botiga a Girona. T’atendrem de forma personalitzada per informar-te de tots els detalls que necessitis.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

direcció

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957