PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Ventilador de peu Rowenta: frescor, silenci, potència i qualitat, tot en un!

by | ag. 10, 2023 | Electrodomèstics

L’estiu es fa menys dur amb el nostre ventilador Rowenta. No només et proporciona un flux d’aire potent per combatre la calor intensa, sinó que també et garanteix una tranquil·litat absoluta amb la seva funció Silent Night. Imagina! Estàs a casa, fora fa una calor asfixiant, però tu estàs còmodament fresc/a. I el millor de tot? No hi ha sorolls molestos que pertorbin la teva pau. Només el suau i gairebé imperceptible murmuri del teu ventilador Rowenta, més silenciós que un rierol.

Vols gaudir d’un ambient fresc i agradable sense renunciar a la tranquil·litat? Amb una potent combinació d’innovació i eficiència, aquest ventilador se situa a l’avantguarda de la comoditat estival.

 

Característiques del Ventilador de Peu Rowenta

 
Potència i Flux d’Aire

Un dels grans avantatges del ventilador de peu Rowenta és el seu potent flux d’aire. Aquest ventilador està dissenyat per a oferir una sensació immediata de frescor, convertint els teus espais en un refugi del calor asfixiant.

 Funció Silent Night

Un dels aspectes que més destaca del ventilador Rowenta és la seva funció Silent Night. Aquesta funció redueix el soroll a tan sols 35 dB(a), més silenciós que el murmuri d’un rierol. Això permet un descans nocturn perfecte, lliure de distraccions molestes.

 

Beneficis del Ventilador de Peu Rowenta

 
Confort i Tranquil·litat

La combinació de la potència i la funció Silent Night fa que el ventilador de peu Rowenta sigui la solució perfecta per a gaudir d’un ambient fresc i tranquil a casa. Pots dormir plàcidament o disfrutar d’un moment de relax sense que el soroll d’un ventilador tradicional te moleste.

Eficiència i Qualitat

Rowenta és coneguda per la seva qualitat i eficiència. El ventilador de peu Rowenta no és l’excepció. Amb un disseny elegant i robust, aquest ventilador és una inversió a llarg termini que proporciona un rendiment excepcional i una durabilitat comprovada.

 

 

Com s’adapten els aspiradors de Trineu amb Borsa Miele en la neteja de la llar?

 
Tant se val la mida de l’espai, passar l’aspirador pot treure’t molt de temps cada setmana, especialment si casa teva és més propensa a la pols, als cabells de les mascotes i a la brutícia del calçat. Necessites un aspirador potent que no només sigui fàcil i còmode d’utilitzar, sinó que també ofereixi un alt rendiment de neteja en tot moment. Miele té la solució tant si es tracta d’una neteja a fons del terra al sostre com d’un repàs ràpid al rebombori de l’entrada.

Amb un radi d’acció de fins a 12 metres, els aspiradors de trineu amb bossa de Miele poden abastar grans seccions de terra ràpidament i amb un mínim esforç. El raspall universal es pot utilitzar en múltiples superfícies, inclòs terres durs, rajoles i catifes. L’aspirador amb bossa Complete C3 Miele està equipat amb el raspall Parquet Twister amb exclusiva articulació de doble gir que permet accedir a qualsevol racó, esquerda o cantonada. Neteja a fons però delicada dels terres durs.

Els aspiradors amb bossa Miele estan equipats amb una selecció de raspalls, integrats o en un clip, que permeten adaptar la neteja a les teves necessitats. A més, el pràctic sistema de bloqueig assegura tots els elements ajustables amb un sol clic.

Perquè saps que el teu confort no té preu. No et conformis amb menys, tria la qualitat Rowenta, tria un somni sense molèsties. Aconsegueix el teu a Electro Selecció avui mateix! Aspira amb tranquil·litat. Aspira amb Miele.

Visita Electro Selecció per veure tots els models disponibles!

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957