PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Cafetera espresso SAGE Barista Express™ Impress

by | juny 12, 2023 | Electrodomèstics

La cafetera expresso SAGE Barista Express Impress™ és una cafetera d’acer inoxidable que permet gaudir de cafè de qualitat professional a la comoditat de casa teva. Aquesta màquina està dissenyada per brindar una experiència de cafè de la “tercera onada”, que fa referència a l’atenció detallada a cada etapa del procés de preparació del cafè, des del gra fins a l’expresso.

Una característica destacada de la Barista Express Impress® és el sistema Impress Puck™, que garanteix la dosi perfecta i premsada precisa del cafè. Aquest sistema ajuda a evitar que el cafè molt taqui la cafetera i el taulell, proporcionant una experiència més neta.

La cafetera utilitza cafè acabat de moldre en cada preparació i calcula automàticament la dosi de cafè molta segons l’últim ús, per obtenir la quantitat perfecta en cada ocasió. Això garanteix una consistència en el sabor i la quantitat de cafè a cada tassa.

La Barista Express Impress® compta amb un portafiltres d’acer inoxidable de 54 mm d’estil professional i una pressió d´extracció de 9 bars, que és la pressió òptima per aconseguir un espresso d´alta qualitat. La preinfusió a baixa pressió seguida de l’extracció d’alta pressió permet obtenir un cafè opulent, cremós i amb un color caramel.

El sistema d’escalfament de la cafetera utilitza una resistència helicoidal i un control de temperatura PID per escalfar l’aigua a 93 ºC, cosa que és considerada el punt ideal per extreure els sabors i aromes equilibrats del cafè.

A més de les característiques esmentades, la Barista Express Impress® també té la capacitat de produir autèntica llet microescumada, essencial per crear dissenys d’art latte a les teves begudes.

En resum, la cafetera expresso SAGE Barista Express Impress™ és una cafetera d’alta qualitat que us permet preparar cafè de la tercera onada a casa. Amb la seva dosi automàtica, control precís de temperatura i pressió, i capacitat per crear llet microescumada, aquesta cafetera és ideal per als amants del cafè que volen gaudir d’una experiència de cafè professional a la seva pròpia llar.

Disponible a Electro Selecció!

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957