PRESSUPOST

 

CONTACTE

872-081-957

Aspiradors de Trineu amb Bossa Miele: Neteja Eficient a la Llar

by | jul. 10, 2023 | Electrodomèstics

Els aspiradors de trineu amb borsa de Miele estan dissenyats per netejar la llar sense esforç. Amb característiques innovadores per estalviar temps i energia, i un disseny compacte clàssic per a un emmagatzematge còmode. Equipats amb bossa recull pols i filtres per a un rendiment de neteja excepcional, fins i tot quan es tracta de les partícules de pols més petites. Amb una gamma de raspalls pràctics, així com un tub telescòpic ajustable, podràs aspirar l’espai més gran i el racó més estret amb facilitat.

 

 

Com s’adapten els aspiradors de Trineu amb Borsa Miele en la neteja de la llar?

Tant se val la mida de l’espai, passar l’aspirador pot treure’t molt de temps cada setmana, especialment si casa teva és més propensa a la pols, als cabells de les mascotes i a la brutícia del calçat. Necessites un aspirador potent que no només sigui fàcil i còmode d’utilitzar, sinó que també ofereixi un alt rendiment de neteja en tot moment. Miele té la solució tant si es tracta d’una neteja a fons del terra al sostre com d’un repàs ràpid al rebombori de l’entrada.

Amb un radi d’acció de fins a 12 metres, els aspiradors de trineu amb bossa de Miele poden abastar grans seccions de terra ràpidament i amb un mínim esforç. El raspall universal es pot utilitzar en múltiples superfícies, inclòs terres durs, rajoles i catifes. L’aspirador amb bossa Complete C3 Miele està equipat amb el raspall Parquet Twister amb exclusiva articulació de doble gir que permet accedir a qualsevol racó, esquerda o cantonada. Neteja a fons però delicada dels terres durs.

Els aspiradors amb bossa Miele estan equipats amb una selecció de raspalls, integrats o en un clip, que permeten adaptar la neteja a les teves necessitats. A més, el pràctic sistema de bloqueig assegura tots els elements ajustables amb un sol clic. Aspira amb tranquil·litat. Aspira amb Miele.

Visita Electro Selecció per veure tots els models disponibles!

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957