DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Extractor en fred Hurom de fruites i verdures

by | jul. 3, 2024 | Electrodomèstics

L’extractor en fred Hurom és conegut per la seva capacitat per produir sucs nutritius i saborosos a partir d’una àmplia varietat de fruites i verdures. Utilitza una tecnologia d’extracció lenta i freda que ajuda a conservar les vitamines, minerals i enzims dels ingredients.

 

Beneficis de l’extractor en fred Hurom

 

  • Sucs més nutritius: l’extracció lenta i en fred ajuda a conservar les vitamines, els minerals i els enzims dels ingredients.
  • Sucs més saborosos: els sucs amb Hurom són més saborosos que els sucs tradicionals perquè no s’oxiden ni s’escalfen.
  • Menys polpa: aconsegueixes sucs són més suaus i tenen menys polpa que els sucs tradicionals.
  • Més versàtils: es poden fer servir per fer suc d’una àmplia varietat de fruites, verdures, herbes i fins i tot fruits secs.
  • Fàcil de netejar: són fàcils de desmuntar i netejar.

 

Quines receptes puc preparar?

 
Et deixem algunes idees per començar!
 

Sucs

 

  • Suc verd clàssic: espinacs, api, poma i llimona.
  • Suc de taronja i pastanaga: taronja, pastanaga i gingebre.
  • Suc de pinya, maduixa i plàtan: pinya, maduixa, plàtan i un toc de mel.
  • Suc de remolatxa, poma i magrana: remolatxa, poma, magrana i un rajolí de llimona.
  • Suc de fruits vermells: nabius, gerds, maduixes i una mica de iogurt grec.

 

Batuts

 

  • Batut de plàtan i xocolata: plàtan, llet d’ametlles, cacau en pols i un toc de mel.
  • Batut de fruits del bosc i iogurt: nabius, gerds, maduixes, iogurt grec i llet d’ametlles.
  • Batut de mango i coco: mango, llet de coco, pinya i un toc de llima.
  • Batut d’alvocat i espinacs: alvocat, espinacs, llet d’ametlles, plàtan i un toc de mel.
  • Batut de civada i mantega de cacauet: civada, llet d’ametlles, mantega de cacauet, plàtan i un toc de canyella.

 

Sopes i cremes

 

  • Sopa de tomàquet freda: tomàquets, pebrot vermell, ceba, all i una mica d’alfàbrega fresca.
  • Crema de remolatxa: remolatxa, poma, ceba, all i un rajolí de vinagre balsàmic.
  • Gaspatxo: tomàquets, pebrot vermell, cogombre, ceba, all i un toc de comí.
  • Sopa de pastanaga i gingebre: pastanagues, gingebre, ceba, all i una mica de coriandre fresc.
  • Crema de carbassa: carbassa, ceba, all i un toc de nou moscada.

 

Postres

 

  • Sorbet de maduixa: maduixes congelades, iogurt grec i un toc de mel.
  • Gelat de plàtan: plàtan congelat, llet d’ametlles i un toc de cacau en pols.
  • Mousse de xocolata: alvocat, cacau en pols, llet d’ametlles i un toc de mel.
  • Puding de xia: llavors de xia, llet d’ametlles, fruita fresca i un toc de mel.
  • Batut de proteïnes: proteïna en pols, llet d’ametlles, plàtan, espinacs i un toc de mel.

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Direcció

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957