DEMANAR

 

CONTACTE

872-081-957

Dissenys de cuina integral. Modernitat i elegància

by | juny 23, 2020 | Electrodomèstics

Si estàs pensant a reformar o construir la teva cuina amb un aspecte més modern i elegant on tot està “amagat”, la solució perfecta és apostar per una cuina integral. Sigui per a cuines petites o grans, la integració dels electrodomèstics com a part del mobiliari de la cuina és una tendència que et farà la vida més còmoda i funcional en aquesta estada.

Els electrodomèstics d’última generació estan dissenyats per a disposar de cuines en les quals regna la funcionalitat. Els forns, les rentadores, els frigorífics i els rentavaixelles d’última generació, presenten dissenys amb acabats d’acer i integrals per a crear una sensació d’harmonia en el conjunt.

Per exemple, la col·lecció d’electrodomèstics de Miele destaca per tenir un disseny molt sofisticat i atemporal, a més de mimetitzar-se al màxim amb els mobles de la cuina.

 

Quin tipus de dissenys de cuina integral podem trobar?

 

cuina integral

Una de les darreres tendències són les cuines obertes al saló. En aquest cas, el disseny i la ubicació dels electrodomèstics estan pensats perquè no trenquin l’estètica de l’espai i s’integrin a l’ambient general. L’objectiu és crear un ambient harmònic i amb identitat pròpia, equilibrat amb el saló.

No obstant això, si vols apostar per un equipament de cuina integral d’alta gamma, també pots optar per les marques més innovadores i fiables del mercat, com els electrodomèstics de les marques de Liebherr o De Dietrich.

Liebherr presenta frigorífics modulars que es poden combinar segons les necessitats de cada client. De Dietrich, marca líder a Europa en cuines d’inducció i piròlisi d’alta gamma, presenta diversos models de forns i plaques de cocció que fusionen materials com el ferro fos i el cristall, aportant un toc refinat en els espais més elegants, amb acabats en negre i realçats en coure.

Vols conèixer les millors opcions de disseny per a la teva cuina? Posa’t en contacte amb nosaltres. A Electro Selecció comptem amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Disposem de les més reconegudes i prestigioses marques d’electrodomèstics del mercat.

 

 

Facebook

Els nostres productes

Gran electrodomèstic

Petit electrodomèstic

Electrodomèstics encastats

Televisors

Aire condicionat

Ofertes i promocions

Adreça

Carrer Bernat Boades, 56
17005 Girona

Contacte

info@electroseleccio.cat

872-081-957